Týdenní menu

Týdenní menu lze objednat každý všední den do 8:00 ráno nebo rovnou na celý týden (lze také odebírat jen v libovolné dny). Objednávat můžete na e-mailu: jidelna@lerk.cz nebo na tel. +420 777 839 840.

Týdenní menu 6. 4. – 10.4. 2020

Pondělí

AKlobásová polévka
BČesneková  polévka
1)Vepř. STEAK s balkán. sýrem, krokety98 Kč
2)Vepřové nudličky na divoko, vař. brambor96 Kč
3)Pečené kuře, dušená  rýže93 Kč
4)Smažený sýr, hranolky85 Kč
5)Penne se smetanovou om. (quatro formagi)82 Kč

Čtvrtek

AItalská polévka
BVývar s kapáním
1)Smažený vepřový řízek,  bram. salát99 Kč
2)Mexická masová směs, čínské nudle95 Kč
3)Moravské uzené, bram. kaše, okurek94 Kč
4)Dušený špenát, 2x vajíčko, vař. brambor85 Kč
5)Kynuté knedlíky s jahodami a zakys. smetanou81 Kč

Úterý

AHrachová polévka s op. chlebem
BVývar slepičí s nudlemi
1)Kuřecí cordon bleu, vařený brambor99 Kč
2)Hovězí “švej-ču-žou“, dušená rýže95 Kč
3)Pečená ryba (HEJK) na bylinkách, vař. brambor94 Kč
4)Maďarská vepřová pečeně, bramborový knedlík85 Kč
5)Šoulet s uzeným masem80 Kč
6)Táč/ koláč s ovocem-dezert22 Kč

Pátek

Středa

APolévka zabijačková
BKapustová polévka
1)„SVÍČKOVÁ“ na smetaně, housk. knedlík, brusinky99 Kč
2)Kuřecí STEAK s jarní zeleninou, hranolky95 Kč
3)Babiččina sekaná, vař. brambor, zelný salát94 Kč
4)Špagety s kuřecím masem po Valašsku88 Kč
5)Smažená brokolice, vař. brambor, salát80 Kč
6)
Obědový salát s  grilovaným hermelínem, toust
86 Kč